2012. július 18., szerda

here. take this potato.

A változatosság kedvéért most én kérek szót...khm...Elnézést kérek, nyaralni voltam. Homokos tengerparton. Az egy ördögi dolog. Hadd fejtsem ki!
Lemész a partra és a naptól már felforrósodott, ezért gyorsan, mielőtt komolyabb égési sérüléseket szereznél a talpadon, belerohansz a hűs vízbe. Miután azt meguntad, kijössz a partra, ismét a forró homokra, amit ilyenkor már csak kellemesen melegnek érzel a talpad alatt, ezért jelen esetben a homok tapadása az ami a problémát jelenti. Amíg vizes vagy, alig várod, hogy leporolhasd magadról a homokot, de mire megszáradsz, már hagynád az egészet, de már az orrodon is homok jön ki, és a szádban is minden íznek különös harmóniát kölcsönöz. De ilyenkor már este van, és ideje felmenni a szállásra, ahova szintén magaddal viszed, és az a mennyiség, legalább 3 napig ott fog keringeni a légtérben. Hacsak nem áll a levegő, és akkor minden egyes lépésnél érzed a talpad alatt a szemcséket.

Egyik nap két kisfiú eme fantasztikus tengerparti borítást ellenünk fordította nyaralásunk során. Mi békésen sültünk a strandsátrunk alatt,-tudjátok az aminek csak egy fala van, és tulajdonképpen csak a szél ellen véd- amikor ez a két fenevad felénk közelített, hátuk mögé rejtve tengervízzel kevert homokkal. Mikor odaértek, fogták magukat és a sátor falának dobták az iszapot, majd gyöngyöző nevetéssel elillantak. Ezt eljátszották egy párszor, majd egyszer sikerült elkapni az egyiküket. A játékuk közben kiderült, hogy görögök, úgyhogy nem vártam sokat tőle, de elkezdtem angolul beszélni hozzá: "Stop this, please. It's not funny. Why do you do this?...umm...well...you don't understand a word, I say, right? Ok, then I just start imitating as I throw sand on the top of our tent, and making angry face as well, to know, I'm mad at you. At last let's say some random words: towel, potato, marginalise, incomprehensible."
Ezután elszaladt. Egyszer még visszanézett, és én utána küldtem a legszúrósabb tekintetemet, amit csak el tudok képzelni. Békésen sültünk tovább a napon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése